Napovednica

 • Čas:
  od 21. 05. 2021
  do 23. 05. 2021
  Lokacija:
  Center Sonček Vrtiče, Zgornja Kungota

  Pomladni LGBT+ tabor: MOJE SKUPNOSTI

  Tema letošnjega tabora je MOJE SKUPNOSTI. Kaj je skupnost in kaj pomeni biti del določene skupnosti? Kakšen je moj položaj znotraj LGBTIQA+ skupnosti? Kam spadam? Ali tudi na LGBTIQA+ skupnost vplivajo normativi ter posledično privilegiji? V kolikšni meri si lahko poiščemo skupnost v času, ko le-ta razpada?
  Vsa ta in podobna vprašanja se bodo pojavljala tekom delavnic, kjer bomo z neformalnimi metodami spoznavale_i lastne poglede na skupnosti, našo pripadnost in pomene, ki jih oblikujemo v povezavi s tem. Skupaj bomo ustvarjale_i varen prostor, kjer bomo lahko delile_i osebne zgodbe, znanja in izkušnje ter si s tem razširile_i obzorje.
  KOLIKO? 20€
  KAJ? Dva polna penziona, prevoz, trije dnevi zanimivih, interaktivnih delavnic, družabnih iger, novih spoznanstev, prijateljstev in še več.
  COVID19 ukrepi:
  Glede na trenutne ukrepe še ne vemo ali bo izpeljava tabora v tej obliki možna, možnost je tudi, da se ukrepi do takrat spremenijo. Obstaja možnost, da bo za udeležbo na taboru potrebno potrdilo o prebolelosti, cepljenju ali negativnem PCR/hitrem testu, ki ne bo starejši od enega tedna.

  PRIJAVE:
  Prijave na dogodek so OBVEZNE!
  Zbiramo jih do ponedeljka, 10. maja 2021 do 10te ure dopoldan.
  Prijavite se lahko vse osebe stare med 16 in 29 let.
  Prijavnico najdete na tej povezavi: https://forms.gle/xmCcc8g7VuYKswk28

  Tabor bo potekal v slovenskem jeziku.
  Prostor je prilagojen za osebe, ki uporabljajo voziček.

AEC v1.0.4