Napovednica

 • Čas:
  26. 06. 2020
  od 16:00 do 18:00
  Lokacija:
  Legebitra, Trubarjeva cesta 76a, Ljubljana

  Čili: Obletnica Stonewallskega upora

  Dva dni pred obletnico Stonewallskega upora, v petek, 26. 6. 2020, vas v tokratnem Čiliju z Legebitro vabimo na pogovor o dokumentarnem filmu "The Death and Life of Marsha P. Johnson", ene od osrednjih figur takratnih uporov, ki so za vedno spremenili tok zgodovine na področju organiziranega boja za pravice LGBT+ skupnosti.
  Dokumentarni film si lahko pred pogovorom ogledate na povezavi http://tiny.cc/6mm5pz.
  Dogodek bo potekal na dvorišču Mladinskega centra Legebitre (Trubarjeva cesta 76a, Ljubljana).
  Če druženje v živo slučajno ne bo mogoče, vam to pravočasno sporočimo ter pogovor izvedemo v Online Mladinskem Centru (https://discord.gg/9uNSj6w).
  Lepo vabljene_i!

  !!POMEMBNO!!
  Za varnost vseh nas lahko trenutne aktivnosti v MCju potekajo po točno določenih pogojih in navodilih:
  1. Obvezna je prijava na dogodek in potrditev prijave. Prijavite se lahko na povezavi: https://forms.gle/KbMdo8yMYC2MRbdWA
  2. Aktivnosti se lahko udeleži največ 10 oseb, zato so prijave omejene; pri čemer se upošteva izločitev prijav glede na simptome okužbe in tveganjih za okužbo s koronavirusom.
  3. OBVEZNO imejte s seboj masko. Ves čas aktivnosti je obvezno vzdrževanje razdalje 1,5 metra med udeleženkami_ci aktivnosti.
  4. Aktivnosti bodo potekale na dvorišču MC Legebitra - ob slabem vremenu aktivnost ODPADE ali je prestavljena na splet (to je odvisno od vsake aktivnosti posebej in je opredeljeno v opisu).
  5. Vstop v prostore Legebitre je obvezno posamičen. Pred vstopom in pri izstopu je razkuževanje rok OBVEZNO.
  6. Osebe, ki dobite potrjeno prijavo in ste sprejete na aktivnost prosimo, da prihajate točno oziroma v časovnem oknu od 15 min pred predvideno aktivnostjo do 5 min po začetku aktivnosti. Pred tem in potem žal ne morate vstopati na dvorišče in v prostore Legebitre.
  7. Ker je število mest omejeno vas prosimo, da morebitno neudeležbo na dogodku sporočite čim prej, saj s tem sprostite mesto za naslednjo osebo v čakalni vrsti.

AEC v1.0.4