Napovednica

 • Čas:
  05. 09. 2019
  od 09:00 do 17:30
  Lokacija:
  Muzej sodobne umetnosti Metelkova - MG+MSUM

  Men, Equality, Care Practices

  irovni inštitut organizira mednarodni simpozij ‘Men, Equality, Care Practices’ v četrtek, 5. septembra 2019, od 9-ih do 17.30, v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova. Dogodek je organiziran v okviru temeljnega raziskovalnega projekta ‘Moškosti, enakost, skrbstvene prakse – MESP’, ki ga koordinira Mirovni inštitut v partnerstvu z Univerzo v Ljubljani – Fakulteto za družbene vede in ga finančno podpira Raziskovalna agencija Republike Slovenije za znanost.

  Vabljeni!

  Zaradi lažje organizacije svojo udeležbo sporočite najkasneje do ponedeljka, 3. septembra 2019, Mojci Frelih (mojca.frelih@mirovni-institut.si).

  Program: http://www.mirovni-institut.si/dogodki/men-equality-care-practices/?fbclid=IwAR1sRNBFxawBH3e_YjQuvlOz04tTXlme0gyHN4ehXHB7e71WmVo8NAf0-JY

 • Čas:
  05. 09. 2019
  od 18:00 do 20:00
  Lokacija:
  Legebitra, Trubarjeva 76a, Ljubljana

  Družabno srečanje: kokice

  Za mehkejši prehod s počitnic na običajni študijski/delovni urnik, pripravljamo večerno druženje ob kokicah z vsem, kar sodi zraven.

  Dišalo bo po pop cornu, preiskusili bomo nov kavč in si kaj zabavnega ogledALi nA naši čuDoviti televiziji. IN, kot se za mali petek spodobi, lepo bo.

  Pridite!
  ____________________________________________
  Dogodek sofinancira Mestna občina Ljubljana.
  Delovanje ter programe in projekte Društva informacijski center Legebitra sofinancirata: Študentska organizacija univerze v Ljubljani in Fundacija financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij v Republiki Sloveniji – FIHO. Stališča organizacije ne izražajo stališč FIHO.

AEC v1.0.4