Napovednica

 • Čas:
  04. 09. 2019
  od 16:30 do 18:30
  Lokacija:
  Legebitra, Trubarjeva 76a, Ljubljana

  Artish mladinska ustvarjalnica: stres in anksioznost

  Artish mladinska ustvarjalnica se v mesecu septembru vrača nazaj z mesečnim tematskim sklopom. Duet je spočit in poletno osvežen, pripravljen na nove jesenske izzive :D

  Skupaj bomo zavihale_i rokave in se s pomočjo kreativnih tehnik lotile_i stresa in anksioznosti. Da se bomo lažje soočale_i z novim študijskim/šolskim letom, obveznostmi, stresnimi situacijami, jesenskim prometnim kolapsom v Ljubljani :P... bomo preverile_i učinke stresa na naše telo, packale_i z barvami, oblikovale_i z glino, dihale_i in se sproščale_i.

  Vabljene_i!

 • Čas:
  04. 09. 2019
  od 19:00 do 21:00
  Lokacija:
  Legebitra, Trubarjeva 76a, Ljubljana

  Trans srečanje

  Transspolna srečanja sooblikujeta Društvo Kvartir in Legebitra. Srečanja so namenjena transspolnim in transseksualnim osebam in vsem ostalim, ki presegajo ali zavračajo spolne norme. Srečanja so varen prostor, posvečen pogovoru, deljenju izkušenj, solidarnosti, druženju in skupnemu zoperstavljanju obstoječemu spolnemu sistemu.

  Srečanja koordinirata Kvartirjevi transspolni članici Neja Berlič in Verity Ritchie. Pogovori potekajo v slovenščini in angleščini.

  ***
  Transspolna srečanja so namenjena transspolnim in transseksualnim osebam in vsem ostalim, ki presegajo ali zavračajo obstoječi spolni binarizem, dobrodošle_i pa so tudi naše_i prijatelji_ce in partnerke_ji. So varen prostor, kjer smo spoštljive_i do vseh marginaliziranih identitet.

AEC v1.0.4