Napovednica

 • Čas:
  24. 05. 2019
  od 20:00 do 22:00
  Lokacija:
  Klub Tiffany, Masarykova cesta 24, 1000 Ljubljana

  Benefit – Leo in Transambel

  Transambel – nebinarne melodije s Poldetom
  Dobrodelni koncert za zbiranje sredstev za hormonsko terapijo Leopolda Štefaniča, v klubu Tiffany, v petek, 24.5.2019 ob 20h

  KAJ, KDAJ IN KJE?
  Pridruži se nam na klenem večeru trans melodij, kjer se bomo v poskočnih ritmih in ob cisnenormativnih kitarskih rifih poveselile_i v zanesnjaški družbi bitij vseh barv in oblik. V pušeljc bomo zbirale_i prostovoljne prispevke za drugo puberteto sosedovega_inega Leopolda Štefaniča mlajšega, iz druge hiše za ovinkom levo. Vidimo se, ko se zagledamo v kozolcu pod Tiffanyem, bližnjega petka 24.5. ob rani 20 uri. Geslo za vstop: baker na baker hormon.

  KDO JE LEO?
  Leopold Štefanič mlajši, nebinarna transspolna oseba, se je rodil davnega leta 1994 v Ljubljani. Kot vsakdo je obiskoval osnovno šolo, ki se je prevesila v gimnazijo. Iz te je prešel na fakulteto, kjer je dokončno lahko sledil svoji strasti in z nekaj manjšimi in večjimi nezgodami in prigodami v disforiji in medčloveških odnosih uspešno zaključil dodiplomski študij geografije, pedagogike in andragogike. Na Aškerčevi ulici 2 vztraja, kjer počasi in zanesljivo dosega magistrski naziv v vodah izobraževanja in učenja odraslih. V prostem času se je naučil žonglirati s študijem, mnogoterimi službami in občasno celo s plesom.

  KAKO LAHKO POMAGAŠ?
  Zato te na tem mestu prosim za tvojo pomoč. S svojo prisotnostjo in prispevkom mi boš omogočil_a odhod na hormonsko terapijo v Srbijo in mi pomagal_a v mojem boju z disforijo. Ker redno študiram, sem ob tem zaposlen za lastno preživetje in je hormonska terapija samoplačniška dejavnost, je vsaka pomoč, ki mi jo lahko nudiš dobrodošla in sem ti zanjo iskreno hvaležen. Zbrana sredstva bodo tako namenjena stroškom pregledov pri endokrinologu_inji, potrebnih krvnih testov, nakupu testosterona in potnim stroškom prevozov v Beograd.

  Upam, da se vidimo tam!

AEC v1.0.4