Napovednica

 • Čas:
  od 15. 07. 2018
  do 29. 07. 2018
  Lokacija:
  terminal@pina.si

  PiNA Terminal išče 7 kandidatov_k za udeležbo na mednarodni mladinski izmenjavi

  PiNA Terminal išče 7 kandidatov/-k za udeležbo na mednarodni mladinski izmenjavi na temo enakosti spolov, ki bo v Palermu (Sicilija, Italija), oktobra 2018. Srečanja se bo udeležilo skupaj 28 udeleženk/-cev iz Italije, Hrvaške, Latvije in Slovenije.

  Termin: 17.-24. oktober 2018
  Rok za prijavo: 29. julij 2018
  Mladinska izmenjava: Sleeping Beauty
  Organizator: Associazione di promozione sociale Maghweb, Italy
  Profil udeleženk/-cev: 6 mladih in vodja skupine
  Starost: 18-26 (starost vodje skupine nima zgornje omejitve)
  Lokacija: Palermo (Sicilija), Italija

  Projekt se osredotoča na potrebo po identificiranju oblik komuniciranja, ki spodbujajo (ne)enakosti med spoloma in odpira razpravo o vlogi žensk v medijih.

  Več info: http://www.pina.si/iscemo-udelezenke-ce-za-mladinsko-izmenjavo-na-siciliji/

  Zainteresirani/-e izpolnite spletno prijavnico do vključno nedelje, 29. julija 2018. Za dodatne informacije smo na voljo na terminal@pina.si.

 • Čas:
  25. 07. 2018
  od 17:00 do 18:30
  Lokacija:
  Legebitra, Trubarjeva 76a, Ljubljana

  Mladinska čvekalnica

  Mladinska čvekalnica je varen prostor za vse mlade LGBT, v obliki podporne skupine. V njej lahko nasloviš stisko, ki jo doživljaš zaradi staršev, izpitov v šoli, razpada zveze ali pa z nami podeliš kako srečna_en si, ker ti je uspelo popraviti vse negativne ocene, oziroma si dobil_a mlado mucko, ki si jo vedno želel_a …

  Hkrati je to tudi prostor, kjer spoznaš nove obraze, si izmenjaš izkušnje in pridobiš podporo na področjih, kjer jo sam_a potrebuješ in želiš. Ne nazadnje, več glav več ve in morebiti katera_i izmed nas že pozna kakšno strategijo, ki bi jo lahko preizkusil_a tudi ti ;)

  Vabljen_a!

AEC v1.0.4